Kennis delen

Kennis delen is een belangrijk onderdeel in ons werk. Zowel de stichting als onze vrijwilligers krijgen met allerlei zaken te maken. Zaken die vaak ook onderhevig zijn aan verandering. Denk maar eens aan wet- en regelgeving. Vanaf 2022 gaan we elke twee weken op ons kennisplein interessante en leerzame informatie plaatsen. Dat kan informatie zijn uit de media, uit ons werkveld of van onze mentoren. Op deze manier willen wij een up to date kennisplein zijn voor iedereen die ons nodig heeft. Of u nu een mentor voor uzelf of een dierbaar iemand zoekt, omdat u graag mentor zou willen worden of u als professional op zoek bent naar informatie over ons werk of met ons wilt samenwerken. Kortom ons kennisplein is er voor iedereen die geïnteresseerd is in Mentorschap. Heeft u een keer een onderwerp wat u graag belicht ziet? Of heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Aarzel niet en geef het ons gerust door. Dat kan via ons contactformulier.

Verkennend Onderzoek XpertiseZorg 

Enige tijd geleden heeft XpertiseZorg een verkennend onderzoek uitgevoerd naar de effecten en de maatschappelijke meerwaarde van de door Mentorschap Nederland geleverde ondersteuning.
Een aantal interessante zaken kwam (opnieuw) aan het licht. Bent u nieuwsgierig naar de uitkomsten? Ga dan naar het verslag via de volgende link: verslag XpertiseZorg

Onderstaand treft u een factsheet uit het verslag, over de meerwaarde van een vrijwillig mentor.

  • Heeft u vragen naar aanleiding van deze post?
  • Bel of mail ons gerust. We zitten voor u klaar om u verder te informeren!
  • Contact

Hier komt de inhoud van de toggle

Hier komt de inhoud van de toggle

© Copyright - Stichting Mentorschap Midden en Noordoost Brabant