Het Team

De leden van het bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden als bestuurslid. Aan hen kan een onkostenvergoeding worden gegeven. Deze wordt door het bestuur vastgesteld. Het bestuur van de Stichting Mentorschap Midden en Noordoost Brabant e.o. is als volgt samengesteld.

De gezichten achter Stichting Midden Noordoost Brabant

Theo de Hosson

Theo de Hosson

Voorzitter

Per 1 oktober 2020 heb ik de taak van voorzitter van de Stichting op me genomen. Ik vind het belangrijk om iets voor een ander over te hebben. Klaarstaan voor elkaar, elkaar helpen, zinvol bezig zijn is de basis van ons bestaan. In mijn persoonlijke leven sta ik ook voor deze overtuiging.

De stichting Mentorschap is een zeer zinvolle organisatie, met deskundige vrijwilligers die klaar staan voor de mensen die dat nodig hebben. De samenwerking met de rechtbank, verpleeghuizen, welzijnsorganisaties en overheden is van groot belang. Als belangrijke taak zie ik de verbetering van het relatiebeheer met deze organisaties. Waar ik onmiddellijk blij van werd is de inzet van de vrijwilligers en het teamgevoel dat bij de stichting heerst. Iedereen staat voor zijn taken. Dus ik ben trots dat ik onderdeel van de stichting mag zijn.

Bart van den Nieuwenhuizen

Bart van den Nieuwenhuizen

Penningmeester

Mijn naam is Bart van den Nieuwenhuizen. In mijn werkzame leven was ik controller en financieel adviseur bij diverse gemeenten en bij de rijksoverheid. In maart 2019 ben ik met pensioen gegaan. Die vrije tijd vul ik in met onder andere het penningmeesterschap van de Stichting Mentorschap Midden en Noord Oost Brabant. Een mooie gelegenheid om mijn expertise in te zetten zodat mensen die het nodig hebben, geholpen worden door mentoren.

Angelique van Geenen

Angelique van Geenen

Bestuurslid

Ik ben Angelique van Geenen, in mijn arbeidzame leven werk ik met veel plezier in de ouderenzorg. Daarnaast ben ik mantelzorger en op verschillende vlakken vrijwilliger.
Als iedereen iets aan vrijwilligerswerk zou doen zou dat de wereld een stukje mooier kleuren.

Loes van Nobelen

Loes van Nobelen

Bestuurslid

De reden dat ik mij graag vrijwillig wil inzetten voor Mentorschap is mijn betrokkenheid bij kwetsbare groepen binnen onze samenleving. Met name voor diegene die niet (meer) goed voor zichzelf kunnen opkomen en/of de eigen regie kunnen voeren.

Hester van den Berg

Hester van den Berg

Coördinator Midden en Noordoost Brabant

Ik ben Hester van den Berg, coördinator bij Stichting Mentorschap Midden en Noordoost Brabant. Ik ben werkzaam bij de stichting sinds 1 februari 2015.
Voorheen heb ik in de ouderenzorg gewerkt. Voor meer informatie over het mentorschap kunt u telefonisch 06 5127 0793 of per email hester@mentorschapmnobrabant.nl contact opnemen.

Mireille Jansen

Mireille Jansen

Projectleider

In december 2019 ben ik gestart als projectleider voor het project “Samen zorgen voor goed mentorschap”. Een betekenisvolle opdracht waar ik me de komende drie jaar in vast mag bijten. Doel is dat de stichting Midden en Noordoost Brabant veel mentoren rijker zal worden en er stevige afspraken ontstaan tussen gemeenten en zorgaanbieders. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als strategisch beleidsadviseur en projectleider binnen het sociale domein.

Linde Vos

Linde Vos

Coördinator Midden en Noordoost Brabant

Mijn naam is Linde Vos en sinds 01-07-2021 ben ik werkzaam als coördinator bij stichting Mentorschap MNO Brabant.
Voorheen heb ik gewerkt in de ouderenzorg en als docent.
Voor meer informatie en of vragen kunt u telefonisch 06 13456897 of per email linde@mentorschapmnobrabant.nl contact opnemen.

Susan van Herpen

Susan van Herpen

Coördinator Midden en Noordoost Brabant

Ik ben Susan van Herpen, coördinator bij stichting Mentorschap Midden en Noordoost Brabant. Ik ben werkzaam bij de stichting sinds 1 maart 2022. Voorheen heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg. Voor meer informatie over het mentorschap kunt u telefonisch of per email contact opnemen per 06 - 18724093 of susan@mentorschapmnobrabant.nl.

Jackeline van der Venne

Jackeline van der Venne

Administratief medewerker

Ik ben Jackeline van der Venne ik werk sinds eind november 2019 voor Stichting Mentorschap Midden-Noordoost Brabant. Het lijkt mij leuk om een steentje bij te dragen qua administratie om het voor zowel de Cliënten als de Mentoren goed te laten verlopen en dat ze bij mij met eventuele vragen terecht kunnen. Ik ben 2 dagdelen per week aanwezig veelal op maandag en de andere dag bekijk ik per week. Ik ben te bereiken via het mobiele nummer 06-19279558

Johan Remmers

Johan Remmers

Vertrouwenspersoon mentoren

De Stichting Mentorschap richt zich primair op de meest kwetsbare mensen in onze steeds complexer wordende maatschappij. Dat schept verwachtingen maar geeft soms ook spanning, vraagt om soms grenzen op te zoeken en kun je voor lastige dilemma’s komen staan. Desondanks kunnen er zich altijd situaties voordoen waarin jij als mentor het gevoel hebt dat deze zorg en aandacht niet aansluit bij jouw dilemma en zou een vertrouwenspersoon samen met je mee kunnen kijken wat passend is, een luisterend oor kunnen bieden, vanuit vertrouwen dat je gesprek ‘binnen kamers blijft’, vanuit respect voor jou als persoon. Per mail ben ik te bereiken: jremmers@asvz.nl

José Appels

José Appels

Klachtenfunctionaris

José Appels is oud-voorzitter van onze stichting. Ze is terug van weggeweest in de rol van klachtenfunctionaris. Binnenkort stelt ze zich vanuit die rol opnieuw voor op deze pagina.

Richard van Kray

Richard van Kray

Ambassadeur

Mijn naam is Richard van Kray. Founder van en spreker bij De Klantbetekenaars. Ik wil in mijn werkende en privé leven van betekenis zijn voor de mensen om me heen. Ik heb zelf een bewogen pad achter de rug om te komen waar ik nu ben. Met veel plezier leid ik ons bedrijf en ik ben in de positie om dagelijks waarde toe te voegen aan onze relaties. Ik vind het belangrijk om naast een succesvolle carrière, vooral ook iets terug te geven aan de maatschappij.

Het is een bewuste keuze om mezelf te verbinden als ambassadeur aan de Stichting Mentorschap. Ik ken de doelgroep goed vanuit mijn eigen sociale achtergrond. Ik weet als geen ander wat een goede mentor kan toevoegen. Het is zo belangrijk. Ik voel me geroepen om binnen mijn vermogen een bijdrage te leveren aan de stichting, maar vooral iets wezenlijks te kunnen doen voor de mensen die het zo hard nodig hebben.

Klik op mijn foto om het interview wat ik onlangs gaf te bekijken.

© Copyright - Stichting Mentorschap Midden en Noordoost Brabant