Jij bent van onschatbare waarde! Help je ons mee?

Ben jij of ken jij de mentor die wij zoeken?

Onze mentoren zijn onmisbaar voor onze cliënten. Zeker in deze bijzondere tijd. Cliënten hebben de steun harder nodig dan ooit tevoren. We zijn onze mentoren enorm dankbaar!

Ondanks alle maatregelen en beperkingen zijn wij dagelijks met passie en wilskracht onze stichting ook voor de toekomst vorm aan het geven. Mentorschap Midden en Noordoost Brabant staat namelijk voor een flinke opdracht. In 2023 verwachten we landelijk zo’n 100.00 nieuwe mentoren nodig te hebben. Mentoren die zich met hart en ziel inzetten voor kwetsbare mensen in onze maatschappij.

Om aan deze enorme vraag te voldoen zijn we gestart met het project ‘Samen zorgen voor goed mentorschap”. Met dit project beogen we een drietal doelen te halen:

  1. Meer naamsbekendheid van de stichting
  2. Meer werving van mentoren
  3. Meer samenwerking met professionele partners en gemeenten in de regio

Voor zowel de naamsbekendheid en de werving van nieuwe mentoren zouden we ook dolgraag een beroep doen op ieders individuele netwerk. Als we namelijk de krachten bundelen kunnen we sneller tot meer samenwerking komen met nieuwe mentoren. Bovendien kunnen kwetsbare mensen ons gemakkelijker vinden en een beroep doen op onze dienstverlening. 

Ludieke actie

Om nieuwe mentoren te bereiken hebben we een ludieke actie bedacht. Op ons kantoor in Schaijk liggen vanaf 25 mei 2020 ansichtkaarten klaar die je gratis mee kunt nemen. Ook kunnen we vanaf vandaag een pakketje kaarten naar jouw huisadres sturen als je dat prettiger vindt. De kaarten kun je vervolgens opsturen naar of weggeven aan familie, vrienden en bekenden. Ook mag je deze kaarten verspreiden bij bijvoorbeeld de supermarkt, apotheek of huisarts. We hebben er genoeg, dus schroom niet om nieuwe setjes aan te vragen. 

Lijkt het je wat om ons op deze manier te helpen?

Reageer dan alsjeblieft via mireille@mentorschap-mnobrabant.nl. Onze projectleider Mireille Peemen zal de pakketjes dan persoonlijk naar je toesturen. Of we leggen een pakketje speciaal voor jou klaar op ons kantoor in Schaijk aan de Lorskensstraat 1D. 

Super als je ons bij deze actie wilt helpen!